Curs introductiv, creat de Burt Goldman

Exerciţiul minţii secrete subconştiente a fost folosit de mulţi dintre oamenii luminaţi ai lumii.

Cum au avut vizionari ca: Napoleon Hill, Alias Howe, Thomas Edison şi Walt Disney, atât succes? Tehnica pe care o vei învăţa va răspunde la această întrebare.

Dar mai întâi, te-ai întrebat vreodată de unde vin ideile geniale?

Cum au inspiraţie cei mai prolifici artişti, oameni de afaceri, gânditori şi inventatori, pentru ideile, creaţiile şi realizările lor? A fost doar educaţia lor? Sunt doar norocoşi? Au fost binecuvântaţi cu un dar la care majoritatea putem doar visa? Sau este vorba despre altceva?

În 1937, pionierul în dezvoltare personală, Napoleon Hill, a publicat cartea „Gândeşte şi devii bogat” (Think and grow Rich); o carte care a devenit curând una dintre cele mai influente publicaţii dintotdeauna. Cartea este plină de tehnici şi instrucţiuni despre cum să dezvolţi mentalitatea bogăţiei şi cum să atingi succesul dincolo de cele mai îndrăzneţe visuri.

Conţinutul ei este atât de puternic, încât şi astăzi este privită în general ca o carte de referinţă în acest domeniu. Probabil ai citit-o şi tu.

Dar este o tehnică particulară în carte, care a uimit cititorii. Era atât de controversată, încât Hill a ezitat iniţial să o dezvăluie.

Acea tehnică era numită…

Exerciţiul vizualizării Consilierilor Invizibili

În carte, Hill susţinea că această era tehnica supremă pentru identificarea sursei talentelor, ideilor şi inspiraţiei.

Acesta este modul în care se face…

Pasul 1

Înainte să te culci, închide ochii şi imaginează-ţi un grup de oameni aşezaţi la o masă de consiliu.

Aminteşte-ţi, poţi invita pe oricine vrei să stea la masa de consiliu.

Şi când spun oricine, vreau să spun oricine. Ar putea fi în cealaltă parte a lumii. Ar putea fi celebrităţi sau politicieni faimoşi. Ar putea fi vii sau decedaţi. Nu ai doar oportunitatea să stai împreună cu cei pe care îi consideri măreţi, ci şi poţi conduce grupul fiind preşedinte. Asta a făcut Hill.

Hill spunea: „În timp ce întâlnirile cabinetului meu ar putea fi o ficţiune, doar în imaginaţia mea, ele m-au condus la căile glorioase ale aventurii, mi-au reaprins aprecierea adevăratei măreţii, mi-au încurajat efortul creativ şi mi-au încurajat exprimarea gândirii cinstite.”

Pasul 2: Trebuie să ai un scop decisiv pentru aceste întâlniri ale Consiliului

Hill explică că acest scop decisiv era „să-mi reconstruiesc caracterul” astfel încât să reprezinte un amestec al caracterelor consilierilor mei imaginari. Scopul tău decisiv poate fi orice vrei să schimbi despre tine sau viaţa ta. Deoarece toate acestea se întâmplă în mintea ta, imaginaţia este singura limită!

Pasul 3: Cheamă fiecare mebru al Consiliului pentru cunoştinţele pe care vrei ca fiecare să le aducă

Ideea este să începi o discuţie cu aceşti oameni despre orice subiect vrei. Astfel dacă vrei să discuţi despre conducere, l-ai putea invita pe Abraham Lincoln.

Dacă vrei să discuţi despre succesul financiar l-ai putea aduce pe Warren Buffet.

Dacă cauţi iluminare, l-ai putea invita pe Gandhi.

Dacă cauţi idei pentru a-ţi dezvolta afacerea şi să îţi faci amprenta pe lumea aceasta îl poţi chema pe Richard Branson.

Iar dacă ai nevoie de sfaturi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa şi relaţiile, poate o întrebi pe Oprah.

Hill a vrut iniţial ca acei Consilieri Invizibili să fie doar un exerciţiu imaginar. Îţi imaginezi că vorbeşti cu oameni de succes şi îţi imaginezi că îţi dau sfaturi. Nu era prea complicat, aşa-i?

Dar aici devine interesant. După mai multe încercări, Hill a observat că exerciţiul devenea mai profund şi mai real decât credea că e posibil.

A declarat că după o vreme, fiecare dintre caracterele pe care şi le-a imaginat aveau viaţa lor. De exemplu, el menţionează că Abraham Lincoln întârzia mereu şi nu zâmbea deloc. Hill şi-a amintit că o dată doi consilieri s-au certat pe un subiect care l-a intrigat pe Hill.

Şi de mai multe ori, oamenii pe care îi invita îi dădeau deseori sfaturi şi informaţii pe care nu le-ar fi aflat singur.

Dar cum era posibil? Dacă totul se întâmpla în capul lui Hill, cum putea vedea, auzi şi învăţa toate aceste lucruri în afara sferei sale de înţelegere? Ce se întâmpla? Oare Hill comunica cu aceşti oameni în alt plan al existenţei? Sau doar avea o imaginaţie hiperactivă?

Înainte să ajungi la o concluzie, consideră că… Napoleon Hill nu era singur.

În mod miraculos, el se trezea nu cu dureri de cap, ci cu zeci de idei noi şi inspiraţie pentru cum să continue cu cercetarea sa.

Timp de secole, unii dintre oamenii cei mai de succes şi influenţi au relatat experimentarea unor sclipiri de inspiraţie.

Edison a fost citat ca spunând că: „Ideile vin din spaţiu. Este greu de crezut dar este adevărat. Ideile vin din spaţiu.”

Apoi era Elias Howe, inventatorul maşinii de ţesut. Poate nu ştiai asta, dar Elias a avut inspiraţia de a crea maşina de ţesut dintr-un vis. El explică astfel visul:

„Eram în Africa şi eram urmărit de canibali sălbatici. M-au prins şi m-au pus într-o oală uriaşă. Am tot încercat să ies dar ma forţau înapoi cu suliţe.” Suliţele pe care Howe le-a văzut în vis aveau găuri în vârf. Această informaţie i-a dat ideea acului de la maşina de ţesut.

Walt Disney avea şi el metoda lui ciudată de a veni cu idei puternice. Când avea o idee, Disney o trecea printr-un proces în 3 paşi pentru a avea garanţia că ideea lui va fi unică, puternică şi realizabilă. Şi care era primul pas? Analiza condiţiile pieţei? Studia competiţia? Nu. Pur şi simplu închidea ochii şi visa.

Toţi aceşti oameni de succes au un lucru în comun.

Au descoperit cum să capteze o forţă dincolo de graniţele minţilor lor şi să ia de acolo înţelepciune, inspiraţie şi succes, infinite.

Şi mai ştii ceva? Şi TU ai putea face la fel.

Aminteşte-ţii cum în filmul „Matrix” oamenii putea descărca instant talente şi abilităţi în mintea lor? Dacă ar fi real? Imaginează-ţi asta pentru o secundă.

  • Ai putea fi milionar.
  • Un lider mondial.
  • Un pictor premiat.
  • Un explorator.
  • Un pilot de avion de vânătoare.
  • Un superstar.
  • Un antreprenor.
  • Un maestru în arte marţiale.
  • Un autor de succes.

Ai putea fi oricine vrei, ai putea face orice vrei, ai putea vedea orice vrei.

Matrix avea dreptate. Hill, Edison, Howe şi Disney aveau dreptate.

Burt Goldman este un om care a dus această tehnică la un alt nivel. Un om care a folosit exact această tehnică pentru a începe o afacere de milioane de dolari, pentru a deveni un pictor şi fotograf de succes, şi chiar pentru a-şi găsi sufletul pereche, cu 30 de ani mai tânăr. Toate acestea înainte de a împlini vârsta de 80 de ani.

Un avertisment – probabil nu ai mai văzut nimic la fel până acum.

Tehnica despre care vorbesc se bazează pe fizica cuantică, pe teoria universurilor multiple şi pe noile descoperiri ale puterii minţii subconştiente.

Este timpul să înveţi cum să aplici această tehnică puternică în viaţa ta.

Înscrie-te acum la un curs de Salturi cuantice (Quantum Jumping) şi vei învăţa să stăpâneşti acestă tehnică şi multe altele, în doar două zile.

Acum şi în Romania. Detalii in secventa CURSURI.