INSCRIERI

Te invităm acum să alegi una din locaţiile de curs şi să ne trimiţi înscrierea ta:

Data curs Denumire curs
15/09/2018 - 16/09/2018
00:00
QUANTUM JUMPING - SUPERMIND
Bucuresti, Bucuresti
22/09/2018 - 23/09/2018
00:00
QUANTUM SUPREME
Bucuresti, Bucuresti

INVESTIŢIA TA pentru succes poate fi:

Plata oricărui tip de curs poate fi facută în numerar, direct la prezentarea la curs cu aplicarea tarifelor fără reducere, sau prin transfer bancar sau depunere directă în contul organizatorului, situaţie în care vi se comunica pe e-mail referinţele bancare necesare, putând beneficia astfel de reducerea anunţată la fiecare tip de curs. La curs se emit documentele de încasare, necesare decontării investiţiei.

Repetarea oricărui curs se poate face prin achitarea unei taxe de loc în sală de 100 lei, costuri generate de cheltuielile cu închirierea sălii, numai în limita locurilor disponibile. Şi în acest caz este necesară înscrierea online cu minim 5 zile înaintea începerii cursului. Puteţi beneficia de gratuitatea repetării cursului în situaţia înscrierii şi participării la curs a unei alte persoane.

Îţi mulţumim că ai ales unul din cursurile Metodei BURT GOLDMAN!

Daca nu ai reusit inscrierea online sau nu ai primit un mesaj de confirmare a inscrierii tale, te rugăm să ne trimiti mesajul tău folosind formularul online de Contact din acest site, cu specificarea cursului ales si un numar de telefon, sau să ne scrii la adresa de email: quantumsupermind@gmail.com