QUANTUM ABSOLUTION – REGRESIA / IERTAREA CUANTICA

quantum_absolutionÎn secțiunea QUANTUM ABSOLUTION / IERTAREA CUANTICĂ,  vom vorbi despre următoarele:

Ce este un păcat, și care ar fi beneficiile pentru iertare?

Există o mare putere în iertare. A ierta înseamnă a te scuti de unele fapte și de a renunța la ideea de a te pedepsi, printr-un act sau gând.

În lumea cuantică definim IERTAREA ca ideea de a renunta la un eveniment din trecut care cauzează probleme în prezent. De a da drumul evenimentului și a face ca acele consecințe produse de eveniment să dispară.

Beneficiul cel mai mare al iertării este eliberarea de limitările care te țin pe loc în viață. Limitările autoimpuse, cum ar fi faptul că doar atât meriți pentru sănătate, prieteni, bani și așa mai departe.

Multe religii spun că numai un preot poate face această treabă să te absolve de un păcat. Acum vei afla că tu ești factorul de control, nu doar o autoritate anume. Dezlegarea de păcat este doar o verigă în lanțul de evenimente care cauzează o problemă într-un domeniu din viața ta.

Quantum Absolution vă învață iertarea de sine, care va elimina vinovăția și întreg complexul de pedeapsă.

Pentru a corecta factorii care ne limitează vom învăța să folosim Quantum Absolution sau Iertarea Cuantică. Iată cum funcționează:

Intenția ta este să te gândești la ceva din trecutul tău pe care îl regreți, te simți vinovat  și pe care l-ai schimba dacă ai putea. Gândurile tale te pot surprinde cu ceea ce îți aduce mintea în dezbatere. Oricare idee apare o poți folosi. Este important de a vorbi mental, pe măsură ce recunoști  lucrurile pe care le-ai putea schimba. Intenția din timpul meditației Absolution este să recunoști evenimentul original care cauzează problema; poate nu știi despre ce eveniment este vorba. Nu trebuie să fii preocupat de asta, doar permite constiinței  tale să se îndrepte către locul unde poate corecta situația.

Iată secțiunile programului referitoare la:  REGRESIA CUANTICĂ cu terapia vieților trecute si iertarea cuantică:

Despre secțiunea: QUANTUM PAST LIFE / REGRESIA CUANTICĂ și TERAPIA VIEȚILOR TRECUTE

Dacă ai fost la un curs de Salturi Cuantice – Quantum Jumping, ai învățat deja să faci salturi în spațiu, în Universuri paralele sau alte dimensiuni.  La acest  seminar vei învăța acum să faci salturi pe axa timpului…

Descoperă alături de noi o nouă dimensiune a descoperirii de sine.

Ce secrete din trecutul tău sunt în așteptare… și cum influențează ele realitatea ta de azi?

În diferite etape din viața noastră, ne-am confruntat cu unele probleme, care vin și se duc. Dar există probleme care pur și simplu refuză să plece? Te-ai întrebat vreodată dacă unele dintre aceste probleme actuale sunt probleme care vin din viața ta actuală sau vin de fapt din călătoria sufletului tău în mai multe vieți?

Iată căteva întrebări simple:

• Ai avut vreun fel de fobie sau teamă irațională de care ai suferit toată viața, dar nu știi de ce?

• Ai o nesiguranță personală, cum ar fi o problemă de încredere sau stimă de sine scăzută, și chiar nu poți scăpa de aceasta?

• Ai probleme de sănătate sau dureri, de ani de zile?

• Ai probleme cu averea? A atrage banii pare o luptă pentru tine? Ai încercat tot felul de moduri de a genera bani și nu ai reușit ?

• Ai cumva unele modele inexplicabile de comportament sau de gândire, care par să vină de nicăieri și care nu au fost transmise de părinții tăi?

• Ai uneori, un sentiment negativ neobișnuit față de cineva care este important pentru tine, cum ar fi: părinți, frați sau un partener de afaceri, dar nu poți  înțelege cum ai dezvoltat aceste gânduri negative?

Dacă răspunsul tău este DA la cele mai multe dintre întrebările de mai sus, există o soluție. Pentru a găsi rădăcina acestor probleme inexplicabile, trebuie să mergi la sursa problemei tale. Multe, dacă nu toate aceste probleme, pot fi urmărite mergând înapoi la trecut, fie  în această viață sau în viețile anterioare.

Existența ta de azi este suma multor vieți de înainte. Și  pentru a rezolva problema în această viață și cele de viitor, trebuie să mergi  înapoi în timp pentru a vedea care este cauza sau dilema.

Hipnoterapeuții numesc asta regresie în viețile trecute.

Prin această practică, vei  compensa unele experiențe negative și emoțiile cauzate de traume din viețile tale trecute. Numim  acestea ca fiind ” ancorele ” tale invizibile.  Acestea sunt emoțiile transportate de tine din trecut, pe care vrei acum să le dai jos, în această viață.

Deci scopul principal al regresiei este vindecarea de aceste experiențe traumatice din viețile tale trecute. Un alt scop de a merge înapoi în viața trecută este de a înțelege de ce ai făcut  alegerile pe care le-ai făcut, ce guvernează decizia ta actuală și de a vindeca experiențe traumatizante din acel trecut, care te fac încă să suferi și acum.

Cu cât poți mai clar vedea și înțelege trecutul tău, cu atât mai mult vei fi capabil să accepți adevărata ta natură, și locul tău în Univers, precum și să înțelegi  toate viețile pe care le-ai trăit înainte.

Dar pentru a înțelege ce este regresia, va trebui să accepți  în primul rând  două concepte esențiale, care demonstrează că viețile tale trecute există:

1) Tot  ceea ce este se întâmplă chiar acum

Acest concept este adânc înrădăcinat în fizica cuantică și în teoria relativității a lui Albert Einstein, care spunea: ” Oameni ca noi, care cred în psihic, știu că distincția dintre trecut, prezent și viitor este doar o iluzie ce persistă cu încăpățânare. “

Tu știi deja că există diferite dimensiuni spațiale și universuri alternative. Deci, de ce nu ar trebui să existe și dimensiuni diferite de timp? Pentru că timpul este doar o iluzie, aceasta este de fapt posibilă la un nivel spiritual pentru a obține informații sau pentru a afla ceva din ” trecutul ” sau” viitorul ” tău, din moment ce totul – trecut, prezent si viitor – se întâmplă  în acest moment .

Acum, iată conceptul mai controversat …

2) Reîncarnarea – un singur suflet, mai multe vieți.

Reîncarnare vorbește de fapt despre suflet ca fiind etern și corpul ca un vas al acestuia.  Platon spunea că “sufletul este indestructibil .

• Ai întâlnit vreodată pe cineva și ai simțit ca și cum v-ați cunoscut de ani de zile ?

• Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni se nasc cu anumite abilități naturale?

• Ai fost vreodată  într-un loc pentru prima dată și te-ai întrebat de ce te simți atât de familiar ?

Noi suntem suma vieților noastre anterioare.

Benjamin Franklin a crezut în această teză. Așa a făcut și Henry Ford, Socrate, Mahatma Gandhi, Voltaire, Mark Twain, și multe alte minți de-a lungul secolelor, care au crezut că atunci când mori, sufletul sau conștiința noastră trăiește și poartă cu ea în viața viitoare o parte din viața din trecut, unele amintiri .

Cercetări nenumărate s-au făcut pe oameni care și-au amintit  viețile anterioare. Cele mai multe dintre cazuri au fost cu copii mici. Copiii se nasc fără inhibițiile care se  dezvoltă la adulți .

Dr. Ian Stevenson Pretyman, biochimist și profesor de psihiatrie la Universitatea din Virginia, este un expert în regresie în viețile anterioare și a adunat o cantitate mare de dovezi ce susțin reîncarnarea.  El a studiat mai mult de 3.000 de copii din întreaga lume, care au afirmat că au experimentat  o ” viață anterioară “. Mulți au fost în măsură să dea detalii precise, cum ar fi: fostul nume al lor și modul  în care au murit. Ei își puteau  aminti chiar și numele unor prieteni sau nume din familie.  Aceste nume obținute prin regresie, Dr. Stevenson a fost capabil  să le găsească apoi  în înregistrări de naștere. Alții știau detalii intime cunoscute doar de familie,  despre persoana despre care relatau

Poate te gândesti: ” În cazul în care există o viață trecută, de ce nu am amintiri despre ea? ” Dar oare îți mai amintești tot ce s-a întâmplat în viața ta până acum? Îți amintești totul din copilăria ta? Nimeni nu poate. Dacă nu ne amintim de fiecare clipă care a trecut în această viață, cum să ne amintim  din viețile  trecute ?

Faptul că nu avem această memorie din viețile anterioare poate fi o binecuvântare.

Filozofii spun că există un motiv perfect de ce avem o memorie selectivă pentru viețile anterioare. E simplu. Amintindu-ți toate viețile trecute,  ai cauza prea multe interferențe în sufletul tău și în modul de a trăi această nouă experiență de viață .

Cum ai fi capabil să iubești partenerul  actual dacă ai avea  încă amintiri și atașamente de mai multe soții care le-ai avut în viețile  trecute? Cu toate amintirile din trecut, ar fi aproape imposibil să funcționezi ca o ființă umană în această viață .

După moarte, sufletele noastre transportă amintiri selectate sub formă de atașamente emoționale și intuiție, care sunt apoi duse în viața cea nouă. Deci, dacă se întâmplă să întâlnești pe cineva care ți-a adus bucurie în altă viață, aproape imediat, fără să știi motivele pentru care, te vei simți atras de acea persoană, te simți confortabil și familiar cu acea persoană, ca și cum v-ați cunoscut  reciproc dintotdeauna.

De ce prezentăm Regresia în viețile trecute – Quantum Past Life ca un curs separat ? Ei bine, pentru că ideile și lecțiile de aici sunt diferite. Iată cadoul noastru pentru tine: Confruntarea cu trecutul tău.

O parte din scepticismul la această idee este cauzat de fapt de convingerile noastre religioase. Lumea occidentală este în primul rând o lume creștină și Biserica,  cu mult timp în urmă, a cenzurat conceptul de reîncarnare, pentru că pur și simplu nu se potrivea cu noțiunile de rai și iad. Știința ne arată acum că regresia în viața din trecut este real.

Potrivit unui sondaj Gallup din 2001, deja 25 % dintre americani cred în reîncarnare . Reîncarnarea câștigă rapid o acceptare mai mare în Occident și anticipăm o creștere a procentului în anii următori .

Sunt viețile noatre  trecute o deturnare pentru cea actuală ?

Deschide-ți acum mintea și pune această întrebare:  Ce s-ar întâmpla dacă ai putea face un salt cuantic în trecut pentru a elibera bagajele emoționale pe care le-ai adus inconștient în această viață?

Imaginează-ți

• Posibilitatea de a merge înapoi și a vedea ce probleme suprimă conștiința ta despre bogăție. Poate ai convingeri disfuncționale despre bogăție, deoarece în altă viață, te-ai născut sărac și ai respins pe cei bogați. Poate că, în copilărie, te-ai uitat cum părinții tăi se luptau cu viața și ai atașat o emoție negativă de genul ” banii se fac greu “.

• Posibilitatea de a merge înapoi și a vedea ce probleme te opresc acum de a avea relații cu adevărat remarcabile.  Vei învăța cum să-ți eliberezi unele emoții, cum ar fi o durere, dezamăgire sau trădare, care sau  întâmplat  în viețile trecute, în scopul de a duce la îndeplinirea unei relații în acestă viață

• Ai fi capabil să înțelegi modul în care cele mai importante persoane din viața ta de acum, inclusiv partenerul tău de viață, au fost într-un fel legate de tine, în trecut. Oameni, cum ar fi copiii, partenerii de afaceri, frații tăi, chiar și prietenii tăi .

• Fiind capabil de un salt cuantic în trecut și să vorbești cu copilul din tine. Vei afla cine ai fost  și prin ce ai trecut.

• Fiind capabil de a face un salt cuantic și  de a descoperi modul în care te privesc părinții tăi.

• Fiind capabil să atingi talentele și aptitudinile moștenite din trecut. Ce ar fi dacă ai aduce toate aceste aptitudini și talente din trecut în prezent,  sub formă de intuiție ?

Cele două programe: Quantum Jumping  și Quantum Past Life nu sunt identice. Iată de ce:

În timp ce Quantum Jumping ne oferă posibilitatea de a sări în universuri alternative pentru a afla noi idei, aptitudini și talente de la versiuni alternative ale tale, Programul de regresie Quantum Past Life foloșeste doar aceeași platformă  pentru a te ajuta să sari în dimensiuni paralele de timp pentru a șterge toate traumele emoționale și experiențele negative dintr-o viață anterioară, care se desfășoară în viața ta actuală și îți limiteză  potențialul de acum .

Dacă ai urmat deja cursul Quantum Jumping ai deja un mare avantaj. Cele două programe nu se substitue,  dar se completeaza reciproc perfect .

Quantum Past Life este următorul pas pentru saltul cuantic .

Ești gata să te confrunți acum cu trecutul tău?

Vei învăța la acest curs QUANTUM ABSOLUTION/PAST LIFE  instrumente puternice care te vor ajuta să găsești experiențele traumatice din trecutul tău și să ridici  acele “ancore invizibile” pentru totdeauna.

Experimentează acum regresia în viețile tale trecute, prin a veni la unul din cursurile programate în zona ta, și doar în două zile vei învăța și tu să faci aceste salturi cuantice, în timp.

Îți mulțumim pentru rabdarea de parcurge aceste informații.

Acum ai programul Quantum Supermind și în Romania.