QUANTUM JUMPING – SALTURI CUANTICE

quantum_jumping_salturi_cuantice

SALTUL CUANTIC – Quantum Jumping,  este o tehnică de vizualizare avansată unde te vizualizezi  sărind în universuri alternative, precum și comunicarea ta cu alte versiuni alternative ale tale.

Este rezultatul a peste 31 ani de studii făcute de catre Burt Goldman, în domenii cum ar fi: hipnoza, yoga, meditația și vizualizarea la distanță, ESP, feng shui.

Imaginați-vă că ai șansa de a vorbi cu versiunile tale, care au făcut alegeri diferite și au avut alte opțiuni pentru decizie. Gândeşte-te la modul în care ai putea beneficia de toate experiențele lor , să înveți abilitățile lor și să iei decizii mai bune.

Tot ce ai nevoie este o minte deschisă, și dorința de a învăța.

Odată ce vei învăţa cum, vei avea posibilitatea de a folosi puterea neexploatată a minţii tale de a “sări” în universuri alternative, și de a vizita versiuni alternative ale tale, care au deja toate abilitățile, cunoștințele și experiența de care ai nevoie.

Teoria privind existenţa unor dimensiuni paralele a fost mult timp contestată de unii oameni de stiinţă. Te invit doar să citeşti Cursul introductiv afişat pe site (chiar şi în original: Introductory course) unde veţi afla cum au utilizat în secret mintea subconştientă, mulţi dintre oamenii cei mai luminaţi din lume.

Acest raport este doar vârful aisbergului acestei cercetări.

În comunitatea ştiinţifică, ideea de universuri alternative a fost propusă pentru prima dată în 1954 de către Hugh Everett, un tânăr doctorand la una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume. El a numit-o “Teoria Multi – Worlds”, şi a folosit-o ca explicaţie la întrebarea: De ce materia cuantică se comportă haotic? Cu toate acestea, omenirea a avut numeroase speculaţii cu privire la existenţa universurilor alternative.

Cea mai veche idee cunoscută despre acest fapt a fost găsită în Purane, o veche culegere de texte hinduse, în care scrie despre un număr infinit de universuri – fiecare cu propriile planete, locuitori şi zei.

Există nenumăraţi alţi cercetători care au făcut descoperiri asupra posibilităţii unor universuri alternative, inclusiv profesorul de renume mondial Stephen Hawking, profesorul Alan Guth , şi chiar Albert Einstein însuşi .
Dacă aveţi nevoie de mai multe dovezi,  faceţi o căutare pe internet pentru teoriile ştiinţifice, cum ar fi teoria corzilor şi multivers theory.

Aminteşte-ţi toate acele vise care le-ai avut pe vremea când erai copil?

Ce s-a întâmplat cu ele? Lumea ţi-a spus să fie realist. Părinţii tăi ţi-au spus asta. Visele din copilărie au dispărut apoi.

Dar imaginează-ţi pentru o secundă că undeva acolo, există o versiune de tine, care a fost capabil să transforme toate acele vise în realitate.

Ce -ai zice dacă ai primi cheia de la tot ceea ce ţi-ai dorit vreodată în viaţă:  succes, talent, avere, fericire, … şi care se află ascunse în versiuni alternative ale universului în care trăim?

Acum imaginează-ţi dacă ai putea sări în acele universuri alternative… Să poţi face cunoştinţă cu alte versiuni alternative ale tale… să poţi afla cum au făcut pentru a reuşi. Să înveţi abilităţile lor, experienţa lor, înţelepciunea lor.

Află cum au devenit de succes, cum au descoperit talentele lor, cum au generat bogăţie, cum au găsit sănătatea şi de ce sunt fericiţi.

Închipuie-ţi numai câtă înţelepciunea şi experienţa ai putea obţine prin a vorbi lcu sinele tău alternative – alte versiuni ale tale care au avut opţiuni diferite şi au luat alte decizii în viaţă. Ai putea astfel beneficia de toate experienţele lor, să înveţi abilităţile lor şi să iei decizii mai bune.

Odată ce eşti dispus să înveţi, iţi voi arăta modul în care vei fi în măsură să utilizezi puterea neexploatată a minţii tale, aceea  de a sări în universuri alternative”, şi să vizitezi versiuni alternative ale tale care au deja abilităţile, cunoştinţele necesare dorinţei tale. Sunt toate acolo, undeva – şi toate aşteaptă să te cunoască.

Ceea ce mintea poate crede, se poate realiza.

Bine ai venit la Infinitul din tine.

Ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de un talent anume pentru vizualizare, nu trebuie să parcurgi un proces stresant pentru a învăţa procedurile – ai deja toate abilităţile, cunoştinţele, înţelepciunea şi experienţa pentru a lua. Pur si simplu.

Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la unul din cursurile de 2 zile, programate public în zona ta, la care vei fi ghidat de un instructor specializat pentru a te învăţa fiecare tehnică din conceptul Salturilor cuantice – Quantum Jumping, unde vei începe cu vizualizări mentale la nivelul unui începător şi vei continua cu exerciţii mai avansate, pentru a deveni un maestru al acestui program.

Pe baza feedback-ului utilizatorilor acestui program s-a constatat că majoritatea aplicaţiilor sunt pe aceste domenii de interes:

Viaţa ta ideala te aşteaptă …

Cu programul SALTURI CUANTICE, universul îţi va arăta cum.

Rezervă acum un loc in sala de curs şi vei aprecia singur utilitatea lui.

Cu prietenie,

Vasile Haţegan

Instructor Quantum Jumping în România

Iată şi structura cursului tău:

PARTEA I – Introducere în SALTUL CUANTIC

Călătoria în lumea Saltului cuantic, universuri paralele începe aici. Conceptele, istoria și filozofia programului. Vei experimenta primul salt cuantic şi vei vedea cât de ușor este să întâlneşti dublura ta.

PARTEA II – Sărind în ABUNDENŢĂ

Abundenta este prezentă peste tot în Univers – singura problema este ca mulţi se simt vinovați atunci când o cer pentru ei. Prosperitatea, împreună cu bunurile materiale, se pot manifesta in multe moduri interesante și incredibile.

PARTEA III – Sărind în IDEALUL DE SĂNĂTATE

Sănătate este doar o extensie a sistemului de credință, la fel ca și îmbătrânirea. În acest capitol vei invăţa cum să extinzi energie și să măreşti durata de viata prin încetinirea îmbătrânirii. Acest capitol îţi va oferi câteva sfaturi și tehnici pentru a accelera procesul de vindecare naturala a corpului tău.

PARTEA IV – Sărind în RELAŢII SĂNĂTOASE

Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste sau pasiune. Vei învăța să îţi deschizi inima, să nu fii doar atractiv și carismatic, ci să fii un bun partener. Dragostea este la fel de vitală pentru suflet, la fel ca şi apa pentru corpul nostru.

Vei învăţa acum să te modelezi într-un partener de vis.

PARTEA V – Sărind în SUCCES

Toţi oamenii atrași de acest concept au o definiție comună pentru succes – aceea de a avea venituri și libertatea de a oferi înapoi ceva oamenilor și comunităţii lor și să continue eforturile creative pentru a avea propria afacere. Vei învăța cum să atingi pe deplin potențialul tău, oricum îl defineşti.

PARTEA VI –Sărind într-un CĂMIN FERICIT

Acest capitol te va învăța cum să creezi un sentiment de armonie și de apartenență la familia ta, te va ajuta să ai mai multă influență asupra modelelor de comportament din casa ta, dar totul începe cu schimbarea ta.

PARTEA VII –Sărind într-o LEGĂTURĂ SPIRITUALĂ

Vizualizarea unui ghid, aşa cum vei experimenta în acest capitol, îţi va deschide un nivel de spiritualitate pe care nu îl vei putea accesa singur, doar prin meditație. După doar câteva săptămâni, te vei simti mai conectat la restul omenirii, intuiţia ta se va ascuți, vei simţi pace și liniște, fără temeri.

Răspunsul se află în păstrarea unei minţi deschise.

PARTEA VIII – Sărind în AVENTURĂ

Suntem cu toții suflete care se confrunta cu existenţa, dar suntem reținuți de normele sociale, uneori stupide, care ne opresc de a experimenta ceea ce viaţa într-adevăr ne oferă:  dragoste , opoortunităţi de călătorie, emoții, râs, pasiune și aventură. În acest capitol vom amplifica nu doar simţul de aventură, dar veţi putea avea o călătorie în care veți vizualiza toate lucrurile pe care doriți să le vedeţi în această viaţă. Vei afla astfel oportunități interesante și aventuri care apar în viaţa ta ca prin magie.

PARTEA IX  –Integrarea cu DUBLURA TA (ALTER-EGO)

Acest lucru are loc în cazul în care lucraţi împreună, în cazul în care poţi transcede de la cine ești tu aici și să ajungi la următorul nivel de dezvoltare umană, în acel timpul şi loc unde poţi găsi suma totală a experiențelor tale prin dublura ta sau alter-ego.

Cursul SALTURI CUANTICE îţi garantează posibilitatea de a folosi mai mult mintea ta, pentru a deveni cu adevărat mai bun în toate lucrurile pe care le faci.