SUPERMIND KIDS – SUPERMINTEA COPIILOR

Note de curs - Supermind KidsProgramul Supermintea copiilor dezvoltă tehnici mentale naturale, uşor de folosit şi eficiente fiind destinat copiilor.
Supermind Kids se concentrează pe stimularea creativităţii copiilor, prin încurajarea intuiţiei, imaginaţiei şi tehnicilor de vizualizare creativă.

Daca esti interesat de acest concept pentru copilul tau, citeste “Ghidul parintilor” scris de autorul programului, Burt Goldman.

Iată ce vor învăţa copii, la acest curs de weekend:

– Cum să vizualizeze, pentru a atrage ceea ce îşi doresc,

– Tehnici pentru a trece de probleme şi a le rezolva,

– Concentrarea atenţiei pe un singur subiect,

– Atitudinea (cum le influenţează viaţa şi cum să o controleze),

– Modul în care să-şi îmbunătăţească memoria,

– Tehnici de gândire creativă pentru a obţine note bune la şcoală,

– Metafore care stimulează încrederea și comunicarea cu ei inșiși,

– Cum să folosească competiţia cu ei, pentru a fi mai buni la sport şi în viață,

– Cum să elimine îngrijorările şi temerile,

– Controlul emoţiilor pentru a obține relaţii mai bune cu părinţii, profesorii şi prietenii,

– Cum să comunice şi să se înţeleagă bine cu alţi oameni,

– Tehnici de stabilire a ţelurilor, create pentru copii.

Să învăţăm copiii despre cum gândurile lor formează realitatea în care trăiesc

Aşa cum spune legea atracţiei, cele ce se aseamănă se atrag. Şi astfel, orice ar putea percepe imaginaţia, gândurile tale dominante găsesc un mod de a materializa acel lucru. Copiii, cu imaginaţia lor vie şi intuiţia foarte dezvoltată, pot realiza acest lucru fără efort şi în mod firesc. Fiecare copil are potenţialul de a face asta.  Cultivarea creativităţii şi punerea bazelor pentru intuiţia lor pentru a lua decizii mai bune este pasul următor şi cel mai bun.

Încurajează copiii asupra vizualizării
Copiii trebuie să fie învăţaţi asta, şi cu cât mai din timp învaţă valoarea, controlul şi folosirea vizualizării, cu atât mai repede sunt eliberaţi acei neuroni ai geniului. Un mod uşor de a încuraja acest lucru la copiii mici este pur şi simplu să-i rogi să vizualizeze în timpul poveştilor dinainte de culcare. Ce simt? Dacă povestea vorbeşte despre un câmp frumos, roagă-i să-şi închidă ochii şi să descrie cât de frumos este. Dacă copiii sunt mai mari, încurajează-i să vizualizeze ce învaţă, ceea ce îi va ajuta să-şi îmbunătăţească notele la şcoală deoarece vor absorbi imediat ceea ce citesc atunci când vizualizează aceste lucruri.

Încurajează intuiţia
Intuiţia îi ajută să ia decizii mai bune şi mai înţelepte, ceea ce este o abilitate crucială în viaţă. Deprinşi cu intuiţia, vor învăţa şi să comunice mai bine şi să dezvolte relaţii mai bune cu părinţii, îndeosebi pentru că intuiţia ajută la calibrarea emoţiilor oamenilor. Copiii deprinşi cu intuiţia dobândesc astfel o mai bună înţelegere a situaţiilor cu care vin în contact.

Această formulă pe care Burt Goldman o mai numește și „Magia interioară” , este concepută special pentru a combate diminuarea geniului, şi nu este vorba doar de inteligenţă „pe hârtie”. De la excelența la şcoală până la realizările sportive, de la construirea unor relaţii sănătoase până la stabilirea unor ţeluri motivante şi trăirea unei vieţi antrenate de un scop.

Programul „Supermintea copiilor” este plin de tehnici simple dar puternice de condiţionare a minţii, pe care orice copil le poate învăţa cu uşurinţă, pentru a fi pregătit să facă faţă şi să reuşească într-un viitor care vine deja.

Pentru redeşteptarea „magiei interioare” fă o inscriere la acest curs, si vei aprecia forța acestuia in viața copilului tău.

Poți citi un raport complet asupra diminuării genialității umane, în secvența de Lectii gratuite din acest site…