SUPERMIND – SUPERMINTEA UMANĂ

new_supermind_superminte_cuanticaSe spune că Albert Einstein a folosit doar 10% din minta sa,  şi că o persoană obişnuită utilizează doar 2%. Un geniu este acea persoană care îşi utilizează mai mult mintea şi o face într-un mod natural.

“Ce ai schimba în viaţa ta, dacă ai putea folosi mai mult mintea ta?”

Conceptul Supermind se bazează în parte pe cele 7 principii ale lui Hermes, pe a cărui filozofie se bazează de fapt întreaga lume modernă. Aceste principii sunt:

În timp cursului explicăm aceste principii în detaliu,  pentru a te ajuta să le aplici, folosind metode dovedite în practică, toate având ca rezultat o utilizare mai bună a minţii tale.

Cursul Supermind te învaţă cum să elimini rapid şi uşor modelele negative şi să începi imediat recrearea realităţii, aplicând gândirea pozitivă, astfel vei începe să dai un alt sens vieţii tale.

O nouă lume, cu multe posibilităţi, se va deschide: o lume în care poţi accesa sănătatea, succesul, bogăţia, şi toată bucuria şi fericirea pe care o meriţi.

Vei realiza uşor schimbările pozitive dorite astfel:

Deci trăieşte-ţi viaţa, începând de aici şi acum…

Rezervă acum un loc in sala de curs şi vei aprecia singur utilitatea lui.

Cu prietenie,

Vasile Haţegan – Instructor Supermind în România

Iată şi structura cursului tău:

1. Atinge puterea unei minţi superioare.

2. Cele 9 emoţii care ne stăpânesc.

3.  Cele 7 chei de dezvoltare a minţii superioare.

4. Imaginaţia: puntea ta spre o minte superioară

5. O minte superioară este o minte fericită

6. Lumea e o scenă, poţi fii un actor în ea

7. Vizualizare la distanţă si Legea primirii.

8. Devino un magnet pentru bani folosind Supermind

9. Modelează ritmul spre succes

Limitările în formă de bani sunt pe locul doi, prima limitare este de sănătate pentru majoritatea oamenilor. Această metaforă vă va arăta de ce aveţi o problemă, dacă aveţi într-adevăr una cu banii. Banca universală este meditaţia pentru a stimula activitatea de partea ta şi va produce mai multe venituri.

10.  Sfărâmă problemele cu supermintea ta

 

Cursul SUPERMIND îţi garantează posibilitatea de a folosi mai mult mintea ta, pentru a deveni cu adevărat mai bun în toate lucrurile pe care le faci.