De ce trebuie să te ierți pe tine insuți?

Acum poți învăța cum să te ierţi pe tine însuţi.

Spun asta deoarece tu eşti cea mai importantă persoană din lume pe care trebuie s-o ierţi, şi singura persoană care poate face acest lucru, TU însuţi.

Dar ai putea întreba: „Pentru ce trebuie să mă iert? Nu mă pedepsesc pe mine.
Dar nu cumva oare o faci deja?

Hai să vedem: dacă eşti perfect sănătos, ai relaţii minunate, ai o viață liniștită, ai destui bani, o familie, prieteni şi toate lucrurile bune care îţi plac, dacă te trezeşti în fiecare dimineaţă cu un zâmbet şi adormi seara imediat ce îţi pui capul pe pernă, dacă nu îţi faci griji pentru ziua de mâine, sau pentru anul următor, dacă ai de-a face numai cu coincidenţe pozitive, şi nu cu incidente negative, atunci, prietene, eşti într-adevăr norocos. Nu există nicio urmă de sabotare de sine sau pedeapsă.

Toate acestea te descriu pe tine?

Dacă încă nu ai permanent toate acestea, te aștept la primul curs susținut în Romania, unde vei învăța un concept nou, Iertarea cuantică, cu ajutorul căruia vei reuși rapid sa atingi iertarea de sine. Programarea acestui curs o vei găsi pe site  in secvența Cursuri, la adresa http://www.quantumsupermind.ro/cursuri/

Alege Quantum Absolution-Past Life si vei fi unul din primii absolventi ai acestui nou concept, lansat in acest an in SUA. Cursul conține si aplicații de terapie prin regresia în viețile trecute, pentru eliminarea ancorelor invizibile care te pot ține pe loc sau pot crea blocaje in viața ta.

Cu prietenie,

Vasile Hațegan, instructor Quantum Supermind