Întâlnirea cu tine însuți


Scriu astăzi despre un nou curs din programul QUANTUM SUPERMIND, care l-am prezentat în acest weekend la Timișoara, prima dată într-un format special de 3 în 1. Practic cursul este o sinteză aplicată a întregului program, care are la bază 3 cursuri distincte, prezentate fiecare pe durata a două zile fiecare. Am încercat în acest fel să vin în sprijinul celor care vor multe informații, rapid și de ce nu și cu un cost mai redus, după care dacă vor mai mult, pot aprofunda o temă anume, prezentată în cadrul programului.

A fost o experiență nouă și pentru mine, ca instructor, pentru a parcurge și transmite clasei acest nou format de curs, dar satisfacția a fost pe măsura efortului, la finalul cursului, constatând fiecare forța, claritatea și totodată ușurința de a fi înțeles de orice participant interesat, în clasă fiind oameni cu vârste diferite, dela 15 la 60 de ani. Am avut plăcerea de a avea în sală, la acest curs special, și membri din familia mea alături alți prieteni. curioși și ei să afle la ce am lucrat în ultima vreme.

Vă invit acum să facem o scurta călătorie prin tematica cursului Quantum Supemind Special:

După noțiunile introductive despre fondatorul programului, Burt Goldman, vei afla despre frecvențele de lucru ale creierului uman și ciclurile de somn, apoi despre starea alfa, pe care înveți să o controlezi conștient printr-un exercițiu numit meditație. Vei fi ghidat de instructor către o stare de relaxare fizică și mentală, care te va ajuta să ai un control mai bun asupra minții tale, să poți face astfel programări mentale asupra unor țeluri sau scopuri dorite de tine.

La prima meditatie vei învăța despre aplicarea frazelor pozitive și folosirea lor pentru a fi în formă și sănătos după care vei afla care sunt cele 7 principii imuabile ale naturii, principiile hermetice și cum să le aplici pentru atingerea țelurilor tale. Vei afla apoi despre tehnica Scena Centrală prin care vei crea un model necesar atingerii scopului tău și care va fi urmată de o altă tehnică importantă, denumită Banca Universală, prin care vei activa pentru tine legea atracției.

Vei afla despre puterea programării mentale, cu ajutorul Imaginii de Aur si vei învăța să programezi pentru tine sau pentru altul, apa ca panaceu de vindecare. Cursul continuă cu noțiuni despre dimensiunile parale, saltul cuantic iar cu ajutorul meditației Lacul cu margarete vei face ghidat un prim salt într-un univers ideal pentru relaxare. Cursul continuă prin prezentarea unui mod inedit de utilizare a cuantelor, pentru stabilirea fundamentelor unei surse spre un țel anume și vei putea programa un eveniment nesemnificativ care te va ajuta să ajungi rapid la un scop dorit. Vei afla de asemenea despre proiectarea metaforică , conceptul Dwadle si rolul lor în proiectarea unui scop.

În a doua azi de curs vei învăța despre distrugerea programărilor negative, vinovăția si neutralizarea ei, apoi cursul continuă cu un concept nou, acela al iertării cuantice, care poate fi acum o soluție pentru răscumpărarea unor greșeli și eliberarea de păcat. În ultima parte a cursului vei învăța să aplici terapia prin regresie în viețile trecute sau la o cauză din copilăria ta, toate acestea pentru eliminarea unor blocaje din prezent sau curățarea ancorelor invizibile din viața noastră.
La finalul cursului vei efectua ghidat un salt cuantic spre spiritualitate, in care vei descoperi empatia și bunătatea, ce pot anula efectele oricăror ancore din trecutul tău și vei face primii pași către o vindecare spirituală. La finalul fiecărei zile, vei primi și afla și despre alte tehnici aplicate, pentru eliminarea grijilor, temerilor sau fricilor tale și vei învăța principiile de aplicare al unei diete care te va ajuta să mănânci sănătos, Dieta cuantică.

Toate aceste informații sunt disponibile acum pentru oricine, în doar 2 zile de curs, prin programul prezentat la adresa www.quantumsupermind.ro unde vei găsi lecții gratuite, rapoarte speciale și impresii ale participanțior la aceste cursuri.

Te aștept la unul din cursurile viitoare să trăiești o experiență inedită pentru a afla cine ești cu adevărat.

Cu prietenie sinceră,
Vasile Hațegan