Despre un curs de Salturi Cuantice

In urma cu putin timp, am urmat la Bucuresti un curs de SALTURI CUANTICE.
La toate cursurile programului QUANTUM SUPERMIND : Supermintea Umana (Supermind), Salturi Cuantice (Quantum Jumping), Regresia si Iertarea Cuantica (Quantum Absolution/Past Life) a fost  extraordinar…

Este grozav sa poti merge unde doresti, de exemplu sa faci un salt spiritual si sa te poti intalni cu o persoana plecata, careia doresti sa-i spui ceva sau s-o intrebi ceva.

Este grozav sa poti intalni un alter ego care a facut deja ce doresti sa faci tu.

Este grozav sa poti face un salt la sursa unei probleme, sau un salt spre intelepciune, sau unul pentru sanatate, sau un salt pentru conexiunea cu sinele adevarat, sau un salt pentru prosperitate nelimitata sau unul spre un destin mai bun.
BURT GOLDMAN, cel mai bun instructor al lui JOSE SILVA si prieten al acestuia, dupa plecarea lui Jose, a gandit si a inceput sa tina cursurile Quantum Supermind…Avem ce invata de la un om cu totul si cu totul deosebit, care v-a sarbatori curând cea de-a 87 aniversare in sala de curs, alaturi de cursanti din intreaga lume.

In Romania din acest an, 2014, cursurile programului Quantum Supermind sunt prezentate cu o daruire admirabila de catre VASILE HATEGAN.

Aceste cursuri eu le simt ca fiind o continuare a cursurilor Silva Ultramind și care pot aduce fiecăruia multe raspunsuri la probleme inca nerezolvate. Pentru mine a existat o viata pana la conceptul Silva Ultramind si o alta viata după curs. Programul Quantum Supermind vine acum si completeaza intr-un mod minunat aceasta viata.
Permanent, totul este din ce in ce mai bine.

Ana Campean