Ghidul parintilor pentru cursul SUPERMIND KIDS

Informatii, recomandari si sprijin pentru a va ajuta sa descoperiti potentialul adevarat al copilului vostru.

Cum am creat cursul „SUPERMIND KIDS

Ca tata si bunic, si de asemenea, avand doua fiice care sunt invatatoare la scoala primara, stiam ca invatarea copiilor este un domeniu complet nou si diferit fata de invatarea adultilor.

Din acest motiv, cand am adaptat lectiile Supermind pentru copii, am stiut ca ma voi confrunta cu doua mari provocari:

• Nu poate sa fie doar o „prelegere”. Trebuie sa fie alcatuita din lectii usor de inteles.

• Aveam nevoie de ceva pentru a le capta atentia mai intai.

Am decis sa ma concentrez si sa concep cursul ca o solutie pentru grupul de varsta de 8 la 16 ani. Am ales acest grup  de varsta deoarece studiul de la Harvard a aratat ca dupa varsta de 4 ani incep sa-si faca aparitia efectele diminuarii geniului.

 

Confruntarea provocarilor

Cand am adaptat acest curs pentru a fi aplicat si de copii, m-am concentrat pe simplificarea unor concepte mai dificile, pentru ca un copil sa le poata intelege si folosi imediat. Rezultatele sunt reprezentate prin tehnici de forta mentala care sunt naturale, usor de folosit si eficiente. Notele de curs pentru copii contin si un memento pe scurt al lectiilor.

 

Beneficii cheie – Ce va invata copilul tau

Cheia geniului este cu adevarat imaginatia. Edison a spus odata ca ideile vin din spatiul exterior.

Cursul se concentreaza pe stimularea creativitatii prin incurajarea intuitiei, imaginatiei si tehnicilor de vizualizare creativa.

Iata si beneficiile acestui curs pentru copilul tau:

• Atragerea lucrului dorit,

• Rezolvarea imediata a problemelor,

• Eliminarea supararii si grijilor,

• Oprirea gandurilor negative,

• Obtinerea unor note mai bune,magia_interioara

• Atingerea succesului fizic in sporturi,

• Imbunatatirea memoriei,

• Imbunatatirea comunicarii,

• Stimularea relatiilor mai apropiate,

• Luarea unor decizii intelepte,

• Controlul imediat al atitudinii,

• Evitarea necazurilor,

• Intarirea stimei de sine si a ego-ului,

• Eliminarea stresului si a problemelor,

• Imbunatatirea atentiei si a concentrarii,

• Cum sa-si reincarce creierul,

• Depasirea temerilor,

• Cum sa stie mai bine sa-si stabileasca telurile,

• Sa devina dedicat si inspirat,

• Sa creada in posibilitatea de a obtine succesul,

• Sa se straduiasca si sa intreprinda actiuni,

• Sa-si implineasca ce-i doreste inima si scopul in viata.

 

Introducere in programul Supermintea copiilor.

 

1. O viata din ce in ce mai buna

Acceseaza computerul infinit care este mintea ta!

Descalceste dezordinea vietii si razbeste problemele cu usurinta, si fii din ce în ce mai bun la toate, obtine note mai bune, o memorie mai buna, accepta provocarea de a concura cu tine insuti, si perfectioneaza-te la sport.

2. Vizualizarea

Dezlantuie puterea vizualizarii creative pentru o minte mai puternica pentru a te mentine concentrat, a-ti dezvolta creativitatea, a stimula energia, a distruge supararea si grijile si a rezolva toate problemele.

3. Note mai bune

Secrete pentru a stimula memoria si a vedea mai usor ce altii nu pot, pentru a lua note mai bune! Eliminarea cu usurinta a negativitatii si gandurilor suparatoare PLUS tehnicile secrete la îndemâna ta pentru a scapa de teama si a fi imediat motivat sa accepti orice provocare.

4. Integrarea in colectiv

Tehnici pentru a schimba emotiile, a-ti controla gandurile si a dobandi imediat abilitati de comunicare si empatie.

PLUS, tehnici de vizualizare creativa pentru abilitatea de a lua decizii întelepte si a-ti transforma atitudinea.

5. Cum sa te intelegi bine cu ceilalti

Secrete pentru a-ti influenta prietenii, a controla conversatia, a schimba atitudinea si a extermina grijile. In plus, cum sa faci fata oamenilor agresivi, cum sa te mentii pe pozitie impotriva presiunii celor de seama ta si cum sa elimini supararea.

6. Succesul fizic

Vizualizarea creativa pentru a obtine cheia universala pentru a fi mai bun decat concurenta si o tehnica sigura pentru a castiga. Tehnici suplimentare pentru a-ti intari increderea in sine si ego-ul si pentru a energiza si atrage ceea ce iti doresti.

7. Succesul mental

Puterea meditatiei pentru a mari concentrarea, a lua note mai bune si cum sa-ti reincarci creierul si sa atragi raspunsurile cand dai teste. De asemenea, cum sa elimini stresul si problemele.

8. Curajul

Intelegerea ca teama si curajul sunt aceeasi emotie, doar ca se afla la capetele opuse ale scalei. O tehnica puternica si creativa de blocare a temerilor pentru a bloca orice teama, ca sa ai curaj si increderea ca „numai tu poti crede in tine” si sa faci lucrul potrivit.

9. Stabilirea telurilor

Intelegerea ca amanarea si motivatia sunt aceeasi emotie aflata la capetele opuse ale scalei. Folosirea vizualizarii creative pentru a-ti stabili telurile, PLUS cum sa folosesti pantofii magici pentru a descoperi ce vrei si a cunoaste mai bine cum sa-ti stabilesti telurile.

10. Controlarea emotiilor

Descoperirea secretului emotiilor si intelegerea puterii ascunse a iubirii. PLUS o tehnica de forta a cursului pentru a te scapa de toate grijile, stiind cum sa distingi emotiile ca grade ale unui gand, sa-ti controlezi aceste ganduri si sa elimini grijile.

 

Cum pot sa-mi ajut copilul sa foloseasca notele de curs?

Manualul de lucru si notele de curs, iti vor ajuta copilul sa-si ordoneze gandurile, emotiile si sa tina evidenta progresului sau. Incurajeaza-ti copilul sa-l foloseasca, pentru ca manualul il va determina sa gandeasca, sa raspunda la intrebari in legatura cu lectiile si sa se descopere pe el insusi.

In acest fel copilul se implica, iar invatatul devine un proces activ, in loc sa fie doar un proces de invatare. Acest proces activ este mult mai eficient, si copilul tau va culege in acest fel toate beneficiile cursului.

Cursul poate fi completat cu informatii prezentate in cartea Magia interioara” scrisa de mine, tradusa si in limba romana.

Te rog sa-mi dai voie sa-ti multumesc pentru interesul acordat acestui program aplicat: SUPERMIND FOR KIDS.

Sunt atat de bucuros ca esti interesat de intregul potential si de viitorul copiilor tai, si de aceea am scris acest mic ghid, ca sa-ti poti ajuta copilul sa culeaga toate beneficiile cursului, sa-si atinga adevaratul potential si sa-si indeplineasca scopul vietii.

Eu cred ca umanitatea se afla la inceputul unei noi ere. Cercetarile arata ca generatie dupa generatie, copiii devin mai destepti decat parintii lor când erau copii.

BURT GOLDMAN