HYPNOVISION Basic+Master

Programul cuprinde o gamă variată de cursuri și aplicații de grup sau individuale, ce au la bază Arta Hipnozei, dezvoltată de renumitul Hipnotist și Trainer, BURT GOLDMAN.

Principalele cursuri sunt:

Modulul Master poate fi prezentat și în continuarea modului Basic, situație în care cursul se desfășoară pe durata a 5+1 zile, sau in orice alt format. Detalii la www.hypnovision.ro

Valoarea investiției dumneavoastră este prezentată în secțiunea Înscrieri, pentru fiecare curs, cu facilitățile și reducerile aplicate, inclusiv în situația reluării cursului.

Tariful cursului Hypnovision Basic+Master, de 5+1 zile, a fost adaptat pentru piața locală, la suma de 4.600 lei, la care se mai aplică o reducere de 600 lei pentru plata cu minim 7 zile înaintea începerii cursului.  Datele de curs pot fi stabilite și în alte zile din cadrul unei săptămânii, de comun acord cu participanții înscriși.

La cursul integral de 5 zile, absolvenții unui curs cu tema Autohipnoza-SelfHypnosis, vor beneficia de o reducere de 800 lei 

Repetarea cursului Hypnovision se poate face cu achitarea unei taxe de loc în sala, în sumă de 1000 lei. valabilă pentru toate cele 5 zile de curs. Membrii NGH beneficiază la repetare de un bonus suplimentar de 400 lei.

Cursurile vor avea loc după formarea unei grupe de minimum 10 persoane. In caz contrar, pot apărea unele reprogramări ale datelor estimate în calendarul prezentat pe site.