Hypnovision în România

Iată câteva informații despre un nou program ce îl voi lansa în luna octombrie la București. Este vorba de instruirea HYPNOVISION – o inițiere în arta hipnozei și autohipnozei aplicate,care este prezentată public de peste 25 de ani, de către renumitul Burt Goldman trainer și hypnotist din SUA.

În baza unui program complex, de 2 module de curs, structurate astfel: în modul Basic, specializat în învățarea autohipnozei aplicate și modul Master, specializat in hipnoterapie individuală și chiar de grup. Prin acest program de 6+1 zile de pregătire, cursantul va învăța astfel o nouă profesie, de consultant hipnotist, cu aplicații imediate în rezolvarea unor probleme individuale, cum ar fi: Stop Smoking – renunțarea la fumat, Slim Forever menținerea greutății ideale, Fear Removal – îndepărtarea fricilor și fobiilor si Past Life Regression– rezolvarea problemelor prin regresie hipnotică, precum și multe alte aplicații  ale hipnozei.

Orice participant, la finalul cursului va primi certificarea de consultant hipnotist, în baza căreia poate deveni membru în cadrul N.G.H. cu sediul în SUA.

Dar mai multe detalii despre program și rezervări, se fac la adresa: www.hypnovision.ro.

Nu ezita să trimiți opțiunea ta sau eventuale întrebări dacă ai, utilizând formularul din secvența de Contact, a programului.

Vasile Hategan