Întâlnirea cu maestrul Burt Goldman

La începutul acestei luni, am avut ocazia din nou să fiu alături de Burt Goldman, la o instruire, ce face parte din programul HYPNOVISION, creat de acesta în urmă cu 15 ani.
Pentru mine a fost o altă experiență profundă și o oportunitate de învăța de la acest mare maestru, care la vârsta de 87 ani, încă prezintă cursuri publice, chiar pe durata a 5 zile, cum a fost cel la care am participat. Am avut ocazia să întâlnesc oameni veniți din trei continente, toți pentru a descoperi o noua abilitate, și a învăța arta hipnozei aplicate, la rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.

Am asistat la terapii directe, prin care s-au rezolvat blocaje puternice sau s-au eliminat frici ascunse adânc în subconștient, am parcurs și învățat proceduri inedite de terapie prin regresie, direct la cauza care creează problema, și multe alte tehnici rapide si eficiente de rezolvare a multor situații problemă cu care uneori ne putem confrunta în viață, a căror cauză stă de obicei ascunsă în interiorul nostru.

Prin arta hipnozei, reușim să accesăm potențialul ascuns al inconștientului uman și să producem eliminarea oricărui blocaj, care duce la problemă. Cursul Hypnovision conține și proceduri de terapie pentru oprirea fumatului, prin eliminarea definitivă a acestui obicei dobândit, precum și controlul greutății corporale, prin programul aplicat denumit: SLIM FOREVER – Suplu pentru totdeauna, care se derulează pe mai multe săptămâni de terapie, cu rezultate notabile la final.

Hypnovision, va fi prezentat din acest an, și în România, detalii despre noul program la adresa: www.hypnovision.ro unde vor fi anunțate și primele cursuri, inclusiv cursul de formare a consultantului în hipnoză aplicată, cu un program similar celui la care am participat în SUA, ce se va derula pe parcursul a 5 zile.

Pentru mine sigur este o nouă provocare, aceea de a transmite și altor oameni interesați să învețe și să aplice aceste cunoștințe, fie pentru ei prin conceptul de autohipnoză sau pentru alții ca terapie.

Revin pe aceasta temă cu alte informații, pe măsură ce voi avansa cu acest nou proiect.

Poți învăța alături de mine, toate acestea, la unul din următoarele cursuri sau seminarii ce vor avea loc în curând și în România, în funcție de tematica abordată sau a domeniului de aplicare. Urmărește te rog saitul www.hypnovision.ro și vei afla tot ce ai nevoie.

Cu prietenie,
Vasile Hațegan