Lansare The New Supermind la Bucuresti si Timisoara

Lansăm în România, în luna aprilie 2014 programul The NEW SUPERMIND, creat în 1979 de Burt Goldman, în California – SUA.

Cursul dezvoltă conceptul de relaxare si control mental, avand la bază meditația si concentrarea dinamică, care te vor ajuta sa faci rapid reprogramări ale minții tale.

La acest seminar vei invăța în doar 2 zile, noi tehnici, care vor construi pentru tine conceptul de minte superioară (Supermind).

Iată câteva din temele cursului tău: relaxarea și eliminarea stresului, ritmul și controlul emoțiilor, mecanismul declanșator Bagha, cele 7 principii hermetice ale vieții, depășirea fricilor și polaritatea, programarea punctului de vedere pozitiv, tehnica Imaginii de Aur, regulile fericirii, atingerea țelurilor cu tehnica Scena Centrală, dispersarea energiei negative cu Armura lui Lancelot, prosperitatea si legea atracției prin tehnica Banca Universală, vindecarea la distanță si percepția ESP, ghidarea către sinele perfect, tehnica spărgătorul de probleme.

Cursul va fi susținut de Vasile Hațegan, un instructor cu experiență în concepte de gândire pozitivă (Silva Ultramind) fiind pregătit chiar de Fondatorul programului, Burt Goldman.

Doar dacă participi vei avea ocazia să evaluezi puterea acestui program în viața ta.

Din ce în ce mai bine,

Vasile Hațegan