Lectia 8 – Mintea si sanatatea ta

Corpul nostru este un dar. Este un vehicul care ne permite să experimentam maximul acestei vieti. În această lectie vei învăța cum să te îngrijeşti de acest vehicul, să îi asiguri bună functionare şi să îi permiţi vindecarea rapidă, cauzata de boli.

Foloseşte-ţi mintea pentru a accelera vindecarea corpului tău.

Studiile recente arată că:

*oamenii hipnotizaţi se pot bronza automat dacă sunt făcuti să creada ca se afla la soare.

*bolnavii de cancer pot involua boala în mod spontan prin practica vizualizarii creative.

*doctori celebri, precum J. Bruce Moseley, au aratat ca boli grave precum artrita genunchiului pot fi vindecate prin  schimbarea sistemului de credinţe al pacientului,  prin a-l face să creadă că i s-a făcut o operatie și care au raportat că durerea a dispărut. Însă de fapt nu a fost  făcută nici o operatie. Pacientul era  anesteziat şi pur şi simplu și făcut să creadă că a fost  operat.

* copii cu cicatrici pot face ca acestea să dispara prin dacă doctorul aplica putina vopsea normala şi le spune ca cicatricea va dispărea, efectul placebo este foarte puternic în acest caz.

*oamenii care au chelie pot avea par dacă li se ofera un medicament placebo şi sunt facuti să creadă că este un medicament miraculos care regenereaza parul.

Toate acestea duc la o întrebare interesantă: Cât de mult este influentat corpul tău de sistemul tău de credinţe?

Spaţiul dintre minte şi corp pare aproape inexistent. Jose Silva credea ca aproape 90% dintre afectiunile corpului sunt induse şi pot fi vindecate cu ajutorul minţii. Acum cunoastem, prin intermediul stiintei moderne, ca mintea controleaza corpul.

Cea mai puternică cale de vindecare prin meditaţie este vizualizarea.  La unul din cursurile programului poți  învăţa cum să foloseşti vizualizarea creativa pentru a accelera cursul natural de vindecare a corpului. Aceasta se bazeaza pe puterea vizualizarii şi pe intentie.

Poți folosi mintea și pentru a-i vindeca pe alţii.

Pentru a avea succes în vindecara prin energie, trebuie să fi capabil să îţi mentii o stare a minţii neutră. Asta înseamnă ca trebuie să fi detasat de rezultat şi să nu simţi presiunea pentru a face ca vindecarea să meargă. Aminteste-ţi despre undele nostre cerebrale care sunt intarite de emotii, iar undele cerebrale puternice înseamnă ca nu poţi gandi logic. O sesiune de energie pozitiva care vindeca nu ar trebui să dureze mai mult de 30 de secunde şi să îţi reintareasca intenţia de a vindeca, îţi sugerez să faci ceva care reprezintă procesul de vindecare prin a trimite energii către o persoana bolnava. Aceasta ar putea fi facuta prin folosirea unui catalizator cum am mai mentionat înainte sau printr-o sesiune de meditaţie în cadrul căreia poţi utiliza tehnica de nergizare a apei ca panaceu in vindecare, și asta la unul din cursurile Supermind din cadrl programului nostru.

Oricine poate învăţa să facă asta.

iti imaginezi cum ar fi lumea dacă nu ar există boli? De fapt, noi suntem meniti să trăim într-o condiţie perfect sanatoasa – nu o suta de ani şi o zi dar o suta de ani plini şi mulţi ani în plus!

Acum poți învăța să practici vindecarea prin energie și astfel multe lucruri interesante îţi vor veni în cale!