Quantum Supreme, alături de Burt Goldman

IMG_1632 copyVreau să împărtășesc doar câteva din impresiile personale după cursul QUANTUM SUPREME, la care am participat în septembrie 2014, în San Diego – California.

Nu voi uita niciodată trăirile acelui eveniment unic, în primul rând ca tematică, prin faptul că la acel curs, maestrul Burt Goldman a făcut o trecere în revistă a întregii sale munci din ultimii 50 de ani, dar s-a oprit mai ales asupra cercetărilor sale din ultimii 10 ani, din tematica cursurilor Supermind si Quantum Jumping.

Am avut ocazia sa experimentez salturile cuantice, ghidat chiar de către autorul acestui concept, Burt Goldman, iar întâlnirile cu acel sine al meu din alt Univers, m-au ajutat să pot înțelege altfel multe aspecte din viața mea.

Burt a abordat destul de curajos tematica limitărilor personale și ne-a prezentat prin numeroase exemple cum poți aplica în viața ta principiile absolute ale Universului în care trăim. In cadrul acestui inedit curs am asistat și la un experiment dintr-un curs mai vechi, predat de Burt și denumit generic: Hypnovision, prin care a făcut demonstrativ o regresie prin hipnoză în viața anterioară, aplicație făcută cu un subiect din sală, care dorea să elimine un blocaj financiar.

In a doua zi de curs, am experimentat toți o aplicație din cursul Past Life Therapy, o incursiune ghidată spre o viață anterioara a ta, în scopul de a elimina o ancoră invizibilă, care poate fi la baza unui blocaj prezent. Pot spune ca pentru mine a fost o experiență unică care mi-a adus un răspuns de mult căutat. Aștept acum cu nerăbdare finalizarea proiectului pe tema respectivă.

În a doua zi a cursului, Burt a explicat care este atitudinea corectă atunci când vrei să faci o vindecare, insistând că de fapt toți avem această abilitate naturală de a face vindecări. Această tematică este inclusă în ultima sa carte, cu titlul : We are all healers, și pe care o vom avea destul de curând tradusă în limba română, la Editura ESP System. Cartea va mai cuprinde și un bonus special: Dieta cuantică, un concept aplicat pentru cei care vor să lucreze la menținerea greutății corporale.

La finalul cursului, am învățat o aplicație inedită, din cursul Supermind, și anume conceptul DWADLE, care utilizează energia universală pentru vindecare, transpusă original într-un desen personal. Aplicațiile din sală au fost spectaculoase de-a dreptul, mai ales la rezolvarea unor dureri sau deficiențe motorii, rezultatele fiind observabile imediat.

Cursul în sine a avut o încărcătură emoțională deosebită, și prin faptul că în acea zi, Burt a împlinit frumoasa vârstă de 87 de ani, și sunt convins că va continua să ne surprindă cu idei noi în continuare. Deși i-am spus și personal, o fac acum din nou, în numele tuturor absolvenților din România: La mulți ani, Burt!

Va invit pe toți cei care vreți să aflați mai multe despre conceptul Quantum Supermind, creat de Burt Goldman, să accesati adresa www.quantumsupermind.ro, după care vă aștept la unul din cursurile ce vor avea loc și Romania, începând cu acest an.

Cu prietenie,

Vasile Hațegan, instructor Quantum Supermind

www.vasilehategan.roIMG_1619 copy