Sărbătorile ce vin…

La fiecare final de an, aceste momente de sărbătoare sunt unice în felul lor, cred că pentru fiecare om. Indiferent de vârsta fiecăruia din noi, trăim momente unice prin tot ce se întâmplă în viața noastră. dar mai ales prin modul în care simțim magia anului care pleacă și creionăm fiecare țelurile anului care vine.

Poate fi un bun prilej pentru a face un bilanț asupra realizărilor, a tot ce s-a întâmplat în viața noastră, încercând să înțelegem sensul alegerilor noastre de până acum, care de fapt ne arată cine suntem cu adevărat în prezent. Cred că este important doar să învățăm din experiențele noastre trecute, și doar atât, și să ne învățăm mai bine să ne acceptăm așa cum suntem.

Vă invit pe fiecare care citiți aceste rânduri, sa reflectați asupra direcțiilor pe care vreți să vă îndreptați în anul care vine, 2015, și să profitați de energiile noi care se creează la fiecare început de Nou An, și care pot amplifica foarte mult vibrația reușitei voastre. E simplu și eficient să lăsăm mintea să atragă energiile de care avem nevoie pentru împlinirea viselor. Avem nevoie să visăm, visele sau țeluri noastre, sunt cele care dau un sens real vieții și ne fac să trăim cu adevărat.

Indiferent de vârstă, fiecare om de pe această planetă, merită să trăiască frumos și merită să evolueze. Depinde de fiecare cum înțelegem să o facem, alegerile ne sunt la îndemână, dar uneori ne lipsește curajul de a visa. Avem această abilitate naturală de a crea cu mintea noastră orice vis, și la fel de bine putem atrage energia împlinirii lui.

Vă invit acum să conștientizăm împreună acest dar minunat, și imediat după momentul schimbării Anului Nou, găsiți un loc care să vă permită să visați la viața voastră, fie și cu ochii deschiși, să fiți alături de alți visători ai planetei, și astfel împreună să exprimăm mental întreaga noastră gratitudine că existăm în această falie a timpului nostru prezent, să fim recunoscători pentru darul vieții pe acestă minunată planetă, numită Pământ. Te aștept imaginar în acestă horă a recunoștinței și a viselor care le merităm fiecare, și vom învăța împreună să apreciem poate mai bine viața cu visele ei, stă în puterea noastră să facem asta.

Fie ca toate visele noastre pentru anul care vine să devină realități ale vieții prezente.

Sărbători minunate tuturor.

LA MULȚI ANI !