Sondaj privind lansarea unui curs in orasul tau

Ma gandesc sa alegem impreuna locatia de prezentare a unui nou curs special, ce va fi lansat in acest an, data posibila pentru orasul tau este in 7-8 februarie 2015.
Daca consideri interesanta tematica cursului te rog scrie-ne ce optiuni ai pentru a face programarea locatiei in orasul tau.
Iata cateva din temele acestui program denumit QUANTUM SUPERMIND SPECIAL.
 
Vrei să îți descoperi talentul, să fii creativ, să iți găsești adevăratul sine?
Vrei sa elimini ancorele invizibile din viața ta si sa inveti iertarea completa, facuta la nivelul unui salt cuantic? Sau să activezi intreaga putere a minții tale prin conceptul SUPERMIND?
Poți experimenta o regresie in copilaria ta sau in vietile anterioare, pentru a elimina ancorele invizibile si vei invata conceptul de iertare cuantica la acest curs special ce poate avea loc in orasul tau.

Vei afla că orice poți imagina există deja într-un Univers infinit și vei învața alături de noi cum poți folosi informația și energia, prin tehnicile Supermind și a Saltului Cuantic sau regresia ca terapie si iertarea cuantică,
Te invit să citești despre acest nou program, creat  de  Burt Goldman, și care este prezentant  și in România la adresa de internet: www.quantumsupermind.ro unde vei gasi si lectii  gratuite.
Absolventii unui curs Silva beneficiaza de reduceri suplimentare, in conditiile afisate pe sait,
Trimite te rog această informație și prietenilor tăi…
.
Cu multumiri,

Vasile Hategan

Coordonatorul programului in Romania