Unicitatea cursului este simplitatea.

“Problemele” pe care le vei rezolva la aceste cursuri pot fi: dezvoltarea personală individuală, relațiile interumane de familie şi de serviciu, bunăstarea materială, dezvoltarea spirituală.

Prin investiţia în acest curs se pot rezolva toate aspectele enumerate mai sus, cu o singură condiţie: să aibă fiecare încredere că poate rezolva şi răbdare să se întâmple. Toţi suntem unici, dar în acelaşi timp facem parte din rasa umană, adică toţi am fost înzestraţi cu aceleaşi capacităţi.

Unicitatea cursului este simplitatea. Când ajungem adulţi nu mai ştim că lucrurile sunt pur şi simplu SIMPLE, ne găsim diverse motive că nu poate fi totul chiar atât de simplu, iar atunci apar problemele…Numitorul comun al exerciţiilor utilizate este încrederea că fiecare poate reuşi, că “nimic nu pierde, totul se transformă” în ceva favorabil pentru fiecare şi în orice situaţie.

Transformarea constă în faptul că îți vei mări încrederea în tine însuți, devii mai înțelept și afli cum să-ți stabilești țelurile în viață.

Daniela – Timișoara