Universuri paralele si saltul cuantic

Imaginează-ţi că universul nostru este ca un balon imens. Toate celelalte variaţii ale infinităţii de universuri se află de asemenea într-un balon. Există mai multe baloane decât boabe de nisip pe toate plajele şi pe toate deşerturile de pe Pământ. Nu există niciun chip prin care cineva să poată să treacă dintr-un balon într-altul, deoarece suntem limitaţi de hotarele balonului. Chiar dacă ai putea ajunge la marginea balonului, nu ai putea să treci prin ea pentru a ajunge la un alt balon care îl cuprinde pe un alter ego al tău. Nu prin conştiinţa ta fizică.

Însă există trei forme de conştiinţă: fizică, mentală şi spirituală. Chiar dacă nu poţi să treci de marginile balonului în mod fizic, poţi, şi faci acest lucru în mod mental tot timpul. De fiecare dată când te visezi ca un personaj eroic, sau că ai câştigat la loterie, sau că eşti un mare sportiv, de fiecare dată când gândurile tale trec dincolo de bariera capacităţilor tale normale, înseamnă că ai trecut peste marginile balonului şi ai ajuns într-unul din celelalte universuri. Visul pe care îl visezi este realitate atunci când ieşi din acest univers şi mergi într-un univers alternativ. Aceasta se întâmplă deoarece visul tău este realitate într-unul din celelalte universuri. Secretul este să controlezi aceste vise, să intri în ele, şi să aduci înapoi cu tine în acest univers energia acelui alter ego al tău din alt univers.

Premisa care stă la baza salturilor cuantice este că ai un alter ego, un duplicat, în multe universuri. Acest alter ego eşti tu, dar cu alte cunoştinţe, altă programare, altă cultură, alţi părinţi, şi altă educaţie. Sau, alter ego-ul tău poate fi la fel ca tine, dar cu o foarte mică diferenţă, sau fără nicio diferenţă.

Daca vrei sa inveti cum poti face rapid aceste salturi, te invit sa te inscrii la unul din cursurile viitoare.

Vasile Hategan